avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Perimarea NCPC
Discuție deschisă în Executare silită

Perimarea NCPC

Buna seara,

In dosarele de executare silita deschise dupa februarie 2013 perimarea executarii silite curge de la sase luni de zile dupa ce executorul a formulat o solicitare catre creditor si acesta nu a raspuns,intrebarea mea este urmatoarea:executorului
i se aplica termenul de sase luni de zile de a adresa creditorului cererea sau poate
adresa o noua cerere si la un an de la ultimul act de executare?

Alte discuții în legătură

4 ani fara niciun act de executare - este perimata executarea silita? mariusstoican mariusstoican Buna seara, Am primit de curand un proces verbal de sechestru auto intr-un dosar de executare din anul 2014, iar in urma consultarii dosarului la executorul ... (vezi toată discuția)
Executare silita cristian1963 cristian1963 Un executorul judecatoresc mi-a trimis o somatie pentru o rovinieta in data de 18.02.2013 pe care nu am platit-o. Luna aceasta (octombrie 2014), mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Acțiune în constatare perimare executare silita Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Am înaintat în instanță acțiune în constatare perimare executare silita. Am solicitat de la executori dosarele de executare și am mers la un avocat care ... (vezi toată discuția)