avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... lege despre reciclare marfa expirata
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

lege despre reciclare marfa expirata

As dori sa stiu daca exista o lege care sa oblige in vreun fel supermarketurile si restaurantele sa recicleze marfa expirata si in exces, sau dimpotriva pot pur si simplu sa o arunce la gunoi.

Multumesc pentru interesul dumneavoastra.

Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 12:36, 27 August 2009
Puteti sa incercati cu HG. nr. 831/2004,cat si anexele acesteia.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perisabilitati la un magazin alimentar loremakkai loremakkai Buna ziua, va rog frumos daca stiti sa ma indrumati cum trebuie procedat. Am un magazin alimentar si am marfa perisabila cum ar fi fructe,legume,produse care ... (vezi toată discuția)
Marfa expirata - cum o scadem din gestiunea magazinului iulya_amc2006 iulya_amc2006 Buna ziua Am achizitionat marfa de la un furnizor, apa minerala. La momentul actual apa este expirata, furnizorul nu o primeste retur dar a zis ca ne ... (vezi toată discuția)
Ce document trebuie folosit pt produsele expirate? invatacel invatacel Hristos A Inviat! Am si eu o intrebare la dumneavoastra, oamenii de la care am invatat f multe:) am o firma cu doua puncte de lucru X si Y, isi mai ... (vezi toată discuția)