Buna ziua
Va rog sa imi spuneti punctul dvs, de vedere cu privire la executarea silita a unei societati de stat, a carei procedura de insolventa a fost deschisa, respectiv daca este sau nu posibila, din punct de vedere legal executarea silita a acesteia? (poprirea conturilor)
Eu intreb din pct de vedere al societatii...daca societatea a primit o instiintare de poprire a conturilor, cum trebuie procedat? Se suspenda de drept executarea silita sau trebuie formulata contestatie la executare? Sau suspendarea executarii silite avand in vedere ca societatea se afla in insolventa? Va rog mult sa imi spuneti pct dvs. de vedere
Executarea silită este suspendată de drept. Executorul, dacă ar fi știut drept, ar fi trebuit să verifice starea firmei, înainte de a emite adresa de poprire. Nu fac asta, din neștiință. Să emitți acte de executare când executarea este suspendată, înseamnă abuz în serviciu.
Sechestru judiciar
exonerata
Va rog sa ma lamuriti poate fi pus sechestru pe bunurile societatii de catre un executor in conditiile in care am pierdut un proces fata de aceasta persoana ... (vezi toată discuția)