avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita a unei societati in insolventa este ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita a unei societati in insolventa este posibila?

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti punctul dvs, de vedere cu privire la executarea silita a unei societati de stat, a carei procedura de insolventa a fost deschisa, respectiv daca este sau nu posibila, din punct de vedere legal executarea silita a acesteia? (poprirea conturilor)
Cel mai recent răspuns: cristina69 , utilizator 11:31, 17 Octombrie 2016
Nu, dar va puteti inscrie la masa credala.
Eu intreb din pct de vedere al societatii...daca societatea a primit o instiintare de poprire a conturilor, cum trebuie procedat? Se suspenda de drept executarea silita sau trebuie formulata contestatie la executare? Sau suspendarea executarii silite avand in vedere ca societatea se afla in insolventa? Va rog mult sa imi spuneti pct dvs. de vedere
Executarea silită este suspendată de drept. Executorul, dacă ar fi știut drept, ar fi trebuit să verifice starea firmei, înainte de a emite adresa de poprire. Nu fac asta, din neștiință. Să emitți acte de executare când executarea este suspendată, înseamnă abuz în serviciu.
Multumesc pentru lamuriri.. In cazul acesta nu cred ca mai e nevoie de formulare contestatie la executare in instanta....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru judiciar exonerata exonerata Va rog sa ma lamuriti poate fi pus sechestru pe bunurile societatii de catre un executor in conditiile in care am pierdut un proces fata de aceasta persoana ... (vezi toată discuția)
Executare silita avalist bilet la ordin gabrieladina gabrieladina O societate comerciala emitenta a unui bilet la ordin avalizat in nume personal de administatorul societatii, intra in insolventa. Dupa deschiderea procedurii, ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita rodland rodland Firma la care sunt unic asociat a contractat o linie de credit de la banca in anul 2009. Am carat bani la banca(dobanzi) pana in noiembrie 2012, cand nu am mai ... (vezi toată discuția)