Astazi in jurul orei 12, apoi in jurul orei 16 am trecut pe langa camerele ce citesc daca ai sau nu rovigneta, prima data la dus, a doua oara la intors.
Din pacate, nu aveam, nu din rea vointa ci pt ca pur si simplu am uitat. La ora 17, cum am ajuns acasa, dupa ce mi-am dat seama ca imi expirase rogvineta, am achizitionat una electronic, de pe un site ce se ocupa cu comercializarea lor. Sunt pasibil de amenda? Daca da, o sa primesc 2 procese verbale, trecand de 2 ori?
Este posibil ca si saptamana trecuta sa fi fost expirata, nu gasesc dovada platii facuta anul trecut, nu sunt sigur. Cate amenzi o sa primesc in acest caz?
Sistemul ce ține evidența autovehiculelor care au rovignetă se actualizează la sfârșitul zilei. Așadar, dacă v-ați achiziționat rovignetă astăzi este totul ok. Păstrați dovada plății, chiar efectuată prin on-line și, dacă este cazul, puteți să o folosiți dacă sunteți amendat.
Rovigneta auto
Drujescu
Buna ziua.Am cumparat un autoturism din alt judet cu rovigneta de drum achitata pt. tot anul.Eu trecand-ul pe numele meu voi schimba nr. de inmatriculare.Eu ... (vezi toată discuția)