avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pretul unui Contract de inchiriere la notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pretul unui Contract de inchiriere la notar

Buna seara , as vrea sa inchiriez un spatiu comercial , si as vrea sa stiu cat costa un contract de inchiriere facut la notar ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 11:23, 19 Octombrie 2016
Conform Ordinul Ministerului Justiției nr. 46/c/2011, costul redactării și autentificării unui contract de închiriere la notariat se calculează ca procent de 0,3% din valoarea chiriei pentru întreaga perioadă de închiriere prevăzută în contract, dar nu mai puţin de 50 lei.
Va multumesc:thumbup:
Dar o deplasare la un birou notarial, nu ar da informatii mai exacte?
Eu mai stiu ca la unele birouri notariale sunt afisate liste cu pretul pentru fiecare document ce trebuie autentificat... asa incat puteti alege un notar mai "ieftiin".
Daca nu va deranjeaza, nu mai conteaza notarul...
Un contract de inchiriere este valabil si facut doar intre parti. Toate contractele trebuie depuse la ANAF pentru impozitare daca sunt pe bani. (unele contracte pot fi si gratuite)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer imobiliar vornicuelena vornicuelena Ma confrunt cu urmatoarea situatie: O societate care are un spatiu inchiriat, hotaraste sa vinda spatiul cu plata esalonata in mai multe rate, urmand ca actele ... (vezi toată discuția)
Garantie inchiriere spatiu cu tva sau inclusiv tva? ionela11 ionela11 Buna ziua, O firma platitoare de TVA vrea sa inchirieze un spatiu de birou catre o alta societate. Intrebarea mea este garantia contractului de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere Iness01 Iness01 Daca locuinta se afla in Bacau, contractul de inchiriere trebuie facut obligatoriu in Bacau sau se poate incheia si in Bucuresti? Se incheie la finante sau la ... (vezi toată discuția)