avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie limita de varsta!
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie limita de varsta!

Sunt pensionar pentru limita de varsta dar lucrez in continuare. Dupa cat timp pot cere sa mi se recalculeze pensia? M-am pensionat in 2013 dar o sa continui sa lucrez pana la 60 de ani. Precizez ca am fost pensionat la 50 de ani in conditiile legii, avand un handicap locomotor di copilarie. Recalcularea se poate face doar la incheierea totala a activitatii?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:12, 17 Octombrie 2016
Recalcularea o puteti cere oricand doriti.
De regula se cere la un an pentru a se simti o oarecare crestere la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie ionelnelus ionelnelus Buna Ziua! Am depus o cerere de recalculare a pensiei odata cu intrarea in vigoare a Legii 155/2016 dar vad ca inca nu s-a recalculat si din cate se aude se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am cateva intrebari. sunt pensionar invaliditate gr. ... adriankiss69 adriankiss69 Buna ziua. Am cateva intrebari. Sunt pensionar invaliditate gr. III, nerevizuibil, Detin un certificat de incadrare in grad de handicap accentuat cu ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana pensionata cu grad de handicap ds_stefan ds_stefan Buna ziua. Matusa mea are grad de handicap I - este vb de un handicap locomotor (momentan se deplaseaza foarte greu, in baston, etc. ). In 2 ani de zile se ... (vezi toată discuția)