avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... suspendare la neplata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

suspendare la neplata

Daca in contractul de servicii incheiat cu clientul este stipulat astfel, in urma notificarii de neplata pot suspenda serviciul tehnic pt neplata fara sa opresc facturarea serviciului? Cineva mi-a comunicat ca "chiar daca in contract este stipulat astfel, in codul civil asta se numeste si ca ar trebui obligatoriu oprita si facturarea"; este adevarat? multumesc.

Alte discuții în legătură

Calcularea penalitatilor mariamadalina mariamadalina As avea si eu o intrebare...lucrez la o firma provider de internet si dorim sa trimitem somatii de plata clientilor nostrii restantieri....colaborarea noastra ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract servicii internet geea_c geea_c Buna ziua tuturor, Am citit celelalte topic-uri despre rezilierea contractelor de prestari servicii dar as fi vrut, daca se poate, sa citesc cateva pareri ... (vezi toată discuția)
Colaborare persoana juridica cu platforma upwork lucian_crb lucian_crb Salut! Nu stiu daca pana acum s-a mai intalnit cineva cu aceasta problema, dar sper ca cineva de aici sa ma poata ajuta. De ceva timp desfasor activitate ... (vezi toată discuția)