avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ridicare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Ridicare poprire

Buna ziua,
am poprire din salariu intr-un dosar executional.Dispun de o suma de bani asa ca am solicitat executorului sa-mi comunice suma restanta de plata si am luat legatura cu avocatul creditorului sa cadem la intelegere privind achitarea a unui procent din suma datorata.Acesta mi-a spus sa -i trimit oferta de plata in scris sa o supuna aprobarii conducerii.Intrebare : este ceva ilegal in demersul meu?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 13:07, 17 Octombrie 2016
Nu este nimic illegal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Re ....cheltuieli de judecata ContSters193379 ContSters193379 cum pot plati aceste cheltuieli,sunt conditionata in un anumit timp si toata suma odata???? am inteles ca poate lua legatura cu un executor,daca refuz sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca SOFYKRL SOFYKRL Buna ziua, Am doua credite la unicredit bank care au fost declarate scadente anticipat, suma totala fiind de 35000 ron, au trimis o instiintare de ... (vezi toată discuția)
Penalitati la credit ipotecar cdga_2007 cdga_2007 Am un credit ipotecar din 2008 in CHF. Nu am mai putut plati ratele de un an de zile.Banca mi-a calculat penalitati care in prezent se ridica la inca o data ... (vezi toată discuția)