Va rog mult sa-mi dati si mie un raspuns, cu privire la urmatoarea situatie.
Tatal meu, cu care eu nu prea am avut o relatie stransa, deoarece m-a parasit cand eram mica, are un apartament. El zice ca acum el este unicul proprietar, ca dupa ce i-a murit sotia i-a ramas, si pentru ca eu sunt singurul mostenitor imi tot spune ca mie o sa-mi ramana apartamentul. Dar, el ma tot pune sa fac imbunatatiri in apartament, si tot ce i-a sunt pe numele lui, cu banii mei. De exemplu tamplaria termopan, mobila de bucatarie...si daca nu cumpar imi zice ca nu vreau eu sa fac imbunatatiri si ca face act altcuiva. In fine in pricipiu as fi de acord, daca ma imi ramane mie....dar am aflat de la un var de curand, ca jumatate de apartament ar apartine altcuiva. Cum as putea sa aflu daca el este unicul proprietar? Nu de alta dar ma amageste degeaba ca o sa fie al meu, si dupa ce ca in 20 de ani nu m-a sustinut cu nimic, nici macar pensie alimentare, mai imi cheltuie si banii mei acum.
Va rog din suflet sa-mi dati un sfat, unde m-as putea interesa fara sa afle el.
cat ati bagat in ap lui pana acum ? de ce nu ati cumparat pe numele dvs ?
Ati fi putut cere acele investitii. nu aveti nicio garantie si nici posibilitatea sa pretindeti acele investitii.
Mergeti la oficiul de cadastru si cereti un buletin de informare.
Pentru imbunatatiri aveti un drept de creanta, cu conditia sa pastrati toate chitantele de plata a materialelor si manoperei.Puteti solicita in instanta printr-un proces de pretentii suma pe care ati investit-o .