avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua

Conteaza la stabilirea pensiei alimentare sau cum s-o numi faptul ca am o firma unde sunt unic actionar care nu da dividende?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 17:34, 18 Octombrie 2016
Dacă nu vă dați dividende, din ce vă întrețineți`? Sunteți salariat al firmei`?
Firma fiind persoană juridică nu poate fi obligată la a plăti întreținere pentru persoane fizice.
Dividendele sunt venituri sporadice, ele nu sunt avute in vedere la calcularea pensiei de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie alimentara dorin77 dorin77 [b]Buna dimineata , intrebarea mea este vis a vis de majorarea pensiei alimentare . Nu figurez ca si salariat , dar sunt actionar la 2 firme , una ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentare ellpadre ellpadre as dori sa stiu si eu ce acte sunt necesare pentru chemarea in judecata a tatalui pentru majorarea pensiei alimentare? si daca se iau in considerarea ... (vezi toată discuția)
Partaj srl ionyca ionyca cand unul dintre soti este actionar 50% intr-o societate comerciala SRL in timpul casatoriei fara stirea celuilalt sot ,cel din urma poate beneficia de ... (vezi toată discuția)