avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu sabtotat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu sabtotat

Buna ziua,

Lucrez intr-un centru comercial... in care se lucreaza si sambata si duminica mi-am luat concediu 1 saptamana ( 5 zile adica )

exemplu : luni,marti,miercuri,joi,vineri


nelamurirea este:
weekend-ul dupa concediu este liber sau nu ca pe mine ma cheama sambata si duminica la munca,ce variante am de rezolvare? altii au stat weekend-ul dupa concediu eu nu


Multumesc mult,
sper ca am fost destul de explicit
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:31, 27 August 2009
daca programul normal de lucru include si sambata si duminica, va prezentati in mod normal la lucru. ce intelegeti prin "ne cheama la lucru"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna si zile libere Dani1993 Dani1993 Este.legal ca angajatorul sa lege zilele de concediu de odihna cu zilele libere care imi reveneau în mod normal ? Dau 1 exemplu,eu lucrez 1 zi 12 ore cu 1 zi ... (vezi toată discuția)
Legalitatea lucrului în patru schimburi ContSters329776 ContSters329776 Buna ziua. Lucrez la o companie in cadrul departamentului producție Cod Caen: 2815. Pana acum lucram 3 schimburi, sâmbăta si duminica repaus, ... (vezi toată discuția)
Program de 10ore/zi knukels10 knukels10 Care sunt conditiile pentru aplicarea unui program de lucru format din 4 zile consecutive de lucru a cate 10 ore urmate de 2 zile libere? Mentionez ca ma ... (vezi toată discuția)