avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Retragerea chemarii in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Retragerea chemarii in judecata

Deci, cum se procedeaza in situatia in care ai dat pe cineva in judeata pentru o majorare de pesie alimentara si inainte de termenul acela de 25 de zile in care paratul poate depunde actele cerute, tu, reclamatul, doresti sa retragi chemarea in judecata?

"Buna seara,
Retragerea este o dispozitie personala, trebuie sa o faca reclamanta, adica fiica dvs. si intr-o faza procesuala adecvata, adica dupa stabilirea termenului, cand instanta poate lua act.
Cred ca-i nevoie sa vorbim ca sa clarificam.
Cu stima,
av. XXXXXX"

Nu prea am inteles nici acest mesaj, se poate sa-mi explicati cum se procedeaza aceasta retragere?
Eu unul ma gandesc ca trebuie sa depui o cerere prin care renunti la aceasta cerere si se termina.
Cel mai recent răspuns: Rulzy , utilizator 19:34, 17 Octombrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea unei actiuni white55511 white55511 Cum se procedeaza ca sa retragi o actiune formulata in instanta?daca dupa un timp vrei sa depui iarasi acea actiune se mai poate? (vezi toată discuția)
Ce prevede legea și jurisprundența în cazul retragerii cererii ... Exiguus Exiguus Ce prevede legea și jurisprundența în cazul retragerii cererii de retragere a cererii de chemare în judecată, retragerea și retragerea retragerii fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare legata de o datorie veche. familia ... TudorTGG TudorTGG Buna ziua, am o intrebare legata de o datorie veche. Familia este in proces cu AFI (Administratia fondului imobiliar) unde am intrat si eu fara voia mea pe ... (vezi toată discuția)