avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum ma afecteaza daca permit altei persoane sa monteze ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum ma afecteaza daca permit altei persoane sa monteze un panou rutier pe proprietatea mea ?

Detin o proprietate care se afla alaturi unei intersectii in care conform legii este interzis sa opresti, sa stationezi sau sa parchezi. Dar avand in vedere ca autoritatile nu se implica si acest lucru deranjeaza pe alta persoana care locuieste in zona, aceasta mi-a cerut permisiunea sa plaseze un panou rutier cu "Oprirea interzisa" pe proprietatea mea.

Stiu ca nu se ocupa politia rutiera cu amplasarea panourilor ci primaria, dar as vrea sa stiu cum ma va afecta pe mine, sau ce consecinte ar putea avea acceptul meu, avand in vedere ca voi fi principalul acuzat de aparitia acestui panou ?

Rog moderatorii sa mute acest topic daca exista o categorie mai potrivita.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:51, 20 Octombrie 2016
Panourile se amplaseaza de catre primarie cu acordul politiei rutiere.
Vecinul dvs. sa solicite in scris cu nr. de inregistrare/ data la primarie, amplasarea panoului respectiv. Dvs. puteti eventual, sa va dati acordul, la solicitarea primariei.
Daca legea prevede ca oprirea si stationarea vehiculelor in respectiva zona este interzisa de ce este nevoie de amplasarea unui indicatot rutier? Prin amendarea de catre politie , repetata daca este cazul, cred ca se va putea rezolva problema. Solicitati in scris politiei sa-si faca datoria. Daca nu isi indeplinesc atributiile sesizati forurile ierarhic ale politiei.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru panou publicitar Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara, aveti idee daca este nevoie de autorizatie pentru a monta un panou cu mesajul : Parcarea interzisa/ panoul va fi montat pe gardul curtii ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare pe trotuar mariusastra mariusastra Buna ziua astazi in sec 4 am parcat la cca 15 20 de metri de indicatorul oprirea interzisa si avea sagrata in sus si in jos deci nu ai voie sa parchezi ... (vezi toată discuția)