avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar civil

Buna seara as dori sa va intreb daca ati putea sa ma reprezentati in 2 procese civile si unul cred de latura penala :

1, as dori deoarece au aparut elemente noi sa deschid un dosar pentru nulitatea testamentului pe baza caruia eu cu verisoara mea am incheiat o tranzactie judecatoresca in 1997 ,deoarece acum 1 an am aflat ca tatal meu nu il putea face deoarece era internat in spital

2.eu am de luat niste pamanturi dupa mama dar nu -a facut succesiunea pe aceste pamanturi dupa bunicul meu dar ceilalti frati ai mamei nu doresc sa mi le dea.
Mentionez ca mama mea a decedat in 1996 si in 1991 a reusit sa faca cerere pentru 2 ha .In 2003-2004 unchiul meu a cerut retrogedarea intregului pamant.S-a judecat in instanta si a castigat dar pe acesta nu doreste sa il imparta decat cu sora sa,acest pamant fiind tot al bunicului meu nu al sau personal.
3.Verisoara mea a luat in 2005 un teren la Beresti Meria pe care l-a trecut doar pe numele sau fara a imparti cu mine desi in hotarare scrie clar ca eu am 1/2 dupa tata si ea ca legatar universal 1/2 .
Ma intereseaza sa stiu daca credeti ca am sanse de castig si sincer m-ar interesa si un avocat sa ma reprezinte .
Va multumesc anticipat pentru raspuns.


Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2016
slivneanu2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:23, 18 Octombrie 2016
Buna seara,
Va sfatuiesc sa va alegeti un avocat fie din baroul din zona unde sunt dosarele fie din orice barou fie dintre cei de la specialisti de pe site-ul nostru.
Politica site-ului nu este aceia de a face reclama sau de a propune avocati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ulterior testamentului slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua ,mama a murit in 1996 , tatal meu in 1997 si a lasat in 1997 un testament unde facea legatar universal pe verisoaramea .in testament se mentioneaza ... (vezi toată discuția)
Mostenire pamant bunicul slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua , va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat daca se poate . Bunicul meu a decedat in 1986.In urma lui s-a facut succesiunea si s-a impartit la 3 ... (vezi toată discuția)
Testament cu legatar universal slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua am si eu o intrebare pentru care va multumesc anticipat pentru raspuns.In 1997 vara mea care a fost legatar universal in testamentul lasat de tatal ... (vezi toată discuția)