avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... alcoolemie 1.19 aer expirat,1.75 si 1.60 aer ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

alcoolemie 1.19 aer expirat,1.75 si 1.60 aer expirat,ce pot face? multzumesc mult?

:(
Cel mai recent răspuns: ContSters56778 , utilizator 23:08, 29 August 2009
Poate 1.75 si 1.60 in sange. Nu poti decat sa te rogi: sa iei o pedeapsa cu suspendare si peste un an de la ramanerea definitiva a sentintei sa iti redobandesti permisul.
Daca te tin buzunarele, te razboiesti cu sistemul. Au mai fost discutii similare pe forum. Unii au castigat, altii nu.
Poate fi aplicata o modalitate de individualizare judiciara a pedepsei , anume suspendarea conditionata ( sa nu existe vreun antecendent penal , sanctionat cu o pedeapsa mai mare de 6 luni ), iar pedeapsa efectiv aplicata pentru conducerea in stare de ebrietate sa fie una de maxim 1 an .

Atentie ! Aceasta e o facultate a instantei de judecata , nu o obligatie a acesteia .Va recomand sa aveti o aparare bine pusa la punct! Succes.
La alcoolemia prezentata, mare lucru sa nu fi fost si un pui de scandal cu organul. D-na (sau d-ra) Ioana are dreptate "e o facultate a instantei de judecata , nu o obligatie a acesteia"
Sunt de aceeasi parere: o aparare bine pusa la punct. Indicat ar fi un avocat (aparator) care s-a mai razboit in astfel de procese.
pe langa avocat va mai puteti angaja si un sofer ... pentru un an doi...
Motivele au fost aratate mai sus!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara alcoolemie 0.49 viorel1998 viorel1998 am si eu o intrebare,in aprilie anul acesta am fost depistat cu aparatul etilotest si mi-a iesit o alcolemie de 0,49 mg\\l in aer expirat si de atunci nu mia ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pt conducere sub influenta alcoolului cristi116 cristi116 Buna ziua, In data de 31.1.2010 am condus sub influenta alcolului din care a rezultat tambonarea unei masini stationata , din care sa ajuns la intelegerea ... (vezi toată discuția)
Există o limită pentru alcoolemie în sânge, cutumiară, până la care instanțele de judecată pot dispune amânarea aplicării pedepsei? andreilunca1986 andreilunca1986 Buna ziua. Exista o limita pentru alcoolemie in sange, cutumiara, pana la care instantele de judecata pot dispune amanarea aplicarii pedepsei? (vezi toată discuția)