avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi castigate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi castigate

Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo prevedere legala care stipuleaza ca drepturile castigate (prin CCM, Contract individual etc) nu pot fi micsorate sau eliminate .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:06, 19 Octombrie 2016
Nu exista niciun text de lege care sa prevada asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementare legala cristina69 cristina69 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca o societate comerciala este pe pierdere, si in CCM exista prevazute anumite drepturi colective ( de ex.: prima de ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu transcendo transcendo Buna ziua! Am primit o instiintare in urma concedierii cf art 65., care a dus la desfiintarea postului in care am luat la cunostiinta ca societatea nu doreste ... (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de ramura MariaRamona MariaRamona Conform carei legi exista obligativitatea incheierii si respectarii unui ccm la nivel de ramura in defavoarea celui la nivel national? (vezi toată discuția)