avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract apaserv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract apaserv

Buna ziua. noi locuim in casa bunicilor sotului meu, insa ei nu mai sunt in viata si nu are nimeni (nu s-a impartit casa) acte aici. cand bunicii au murit, s-a debransat la adresa contractul de la apaserv. noi am putea acum sa ne facem contract?...ar trebui pus doar un apometru, din cate am inteles, pentru ca , atunci cand s-a terminat contractul, si-au luat apometrul si atat...sper ca m-am facut cumva inteleasa. multumesc!
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 16:31, 19 Octombrie 2016
de obicei ca sa se poata face o bransare la utilitati, sau alt tip de contract pentru imobilul respectiv, este nevoie de contractul /actul de proprietate. Incercati sa discutati cu cei care furnizeaza apa si poate va inteleg situatia. Se putea merge si pe vechiul contract daca se plateau facturile la zi, probabil au fost ceva restante si au debransat, desi stiu ca se daduse o lege in care era stipulat ca au voie sa debranseze, dar nu cunosc articilul/legea respectiva pentru a va indruma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rebransarea la apa rece myryam myryam Buna ziua,am o problema si va rog sa ma ajutati daca se poate,bunica mea a primit in urma cu 5 luni o notificare prin care era informata ca apometru de la apa ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie proprietari mpc mpc Buna seara De ceva ani tot avem probleme cu presedintele asociatiei de proprietari ai blocului in care locuim. Din pacate nu suntem proprietari ai ... (vezi toată discuția)
Furt apa rece StRotaru StRotaru Sunt administratorul unei asociatii de proprietari care are la parter +mezanin un restaurant. De cand am preluat administratia ma confrunt cu problema ... (vezi toată discuția)