avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de Somaj

Buna ziua. Am nevoie de cateva lamuriri legate de modul in care pot aplica pentru ajutorul de somaj in Romania. Mentionez ca in perioada 2011-2016 am lucrat cu forme legale de munca in Cipru , iar acum am decis sa ma intorc in tara definitiv dim motive personale. As dori sa stiu daca pot sa aplic pentru ajutorul de somaj in Romania si ce documente eliberate de autoritatile cipriote trebuie sa prezint autoritatilor competente din Romania. Stiu ca pot beneficia de ajutorul de somaj in Cipru dar nu pot calatori in fiecare luna aici din motive personale. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 19 Octombrie 2016
Transferul prestaţiilor de şomaj
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cetãțenie nomi nomi Buna ziua am o rugaminte la dvs si daca se poate sa ma ajutati cu citeva informatii , sunt casatorita cu cetatean pakistanez intr un stat ... (vezi toată discuția)
Casatorie in cipru eugeniachicu eugeniachicu Salutare. Am o dilema...Sunt cetateanca a Romaniei dar cu domiciliu in Basarabia. Locuesc la moment in Cipru si permisul meu de sedere este legal bazat pe ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la somaj, ce trebuie sa fac oprita oprita As dorii daca e posibil sa-mi raspundeti la urmatoarea problema: Am lucrat in acest an in Cipru ca ospatar cu acte in regula, pe timpul perioadei de vara ... (vezi toată discuția)