avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card EFG
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card EFG

In anul 2005 am luat si noi o unitate cu cardul efg trebuia sa platim in fiecare luna o rata am achitat pana in 2010 cand noi am observat ca avem de platit tot atata adica 1800 ron cand am semnat cu ei nu ne-au dat contract am avut nevoie doar de buletin astazi ne vine la usa o doamna de la kruk si ne spune ca mai avem de dat 6800 ron Dansa spune ca ne vor executa silit ca datoria nu este prescrisa ,Va rog frumos spunetine cum sa procedam ,
Ultima modificare: Miercuri, 19 Octombrie 2016
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters407900 , utilizator 17:31, 24 Octombrie 2016
Eu nu recomand sa faceti o astfel de notificare. In cazul in care va executa silit depuneti contestatie la executare. Nu incepe sa curga un nou termen de prescriptie din momentul cesiunii. Dreptul creditoare de a solicita executarea sumelor s-a nascut odata cu declararea scadenta anticipata a creditului.
Puteti sa ne spuneti cum se face contestatie la executare de ce avem nevoie in cazul in care ne executa.Va multumim
Va angajati un avocat sau sunt firme care va pot ajuta in aceste demersuri .
Mare atentie ca aveti doar 15 zile pt a depune contesatie din momentul in care ati primit notificarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune credit biancca biancca Buna ziua. As dori niste lamuriri legate de cesiunea de credit. In 2014 a fost cesionat creditul de catre Kruk in favoarea Secapital apoi in 2017 a fost ... (vezi toată discuția)
Proprire cont salariu danaianache danaianache Buna ziua, Am avut un credit de nevoie personale, neachitat la timp, banca a dat creditul catre executor judecatoresc care mi-a pus proprire pe salariu. ... (vezi toată discuția)
Notificare de plata razvan22 razvan22 buna seara in mai 2012 am facut un credit la banca(credit nevoi personale) in valoare de 4500 lei si nu l-am mai putut achita ultima suma depusa a fost in ... (vezi toată discuția)