avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

Bună seara! Va rog să-mi spuneți dacă după modificările făcute în 2016 la legea pensiilor, după 11ani și 4luni în gr.II, se va reduce vârsta de pensionare cu 2ani și 3 luni și se va aplica un spor la pensie de 25% pentru toți cei 11ani și cele 4 luni?
Cel mai recent răspuns: draganion , utilizator 13:21, 31 Octombrie 2016
Daca dovediti ca mai aveti ani lucrati in grupa II de munca beneficiati atat de reducerea varstei cat si de punctaj suplimentar(25%).
Da mai am 10ani dar la altă societate.
În total 18ani
Daca aveti 18 ani in grupa II - limita de varsta oricand doriti.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren agricol draganion draganion Tatăl a decedat (acum 4ani) și eu și fratele meu nu am dezbătut succesiunea până acum. Mama noastră poate să vândă un teren agricol ca titular cu ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata Moca Moca Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste pensionarea anticipata. Mama mea este nascuta in 26 iulie 1956 si are vechime 31 de ani dintre care 24 de ani si 28 ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticip partiala ami_ru ami_ru Buna ziua, Sunt nascuta in martie 1958 (femeie) si am stagiu cotizare (la 30.12.2015) de 29ani 4 luni ( format din Lucrat efectiv 24a6l + Somaj 3a5l + ctr ... (vezi toată discuția)