avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Suspendare activitate IF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Suspendare activitate IF

Buna ziua, intentionez sa suspend activitatea IF-ului pe care il detin pe perioada maxima de 3 ani. Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa depun toate declaratiile pentru anul in curs inainte de suspendare sau trebuiesc depuse la termen, adica anul viitor in martie?
Cel mai recent răspuns: otto2007 , utilizator 19:28, 22 Octombrie 2016
Dupa ce obtineti actul de suspendare de la registrul comertului, mergeti la finante, veti depune d220 prin care vi se va recalcula perioada de activitate din anul curent si tot atunci veti depune si declaratiile pentru aceasta perioada.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - inregistrare fiscala anaf marian52 marian52 Bine v-am gasit! Am cateva nelamuriri referior la declaratia 220 / inregistrarea fiscala. Voi face comert prin internet (CAEN 4791) in America pe toata ... (vezi toată discuția)
Acte anaf dupa suspendarea pfa ozana_alexandra ozana_alexandra Buna ziua. Tocmai mi-am suspendat activitatea ca PFA pt a putea beneficia de indemnizatia pt cresterea si ingrijirea copilului. As dori sa stiu ce mai am in ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pfa 2014 ContSters172348 ContSters172348 Buna ziua si LA MULTI ANI! Sunt PFA (activitati liberale) din mai 2013, la infiintare am declarat un venit net de 100lei pentru care am platit impozit si ... (vezi toată discuția)