avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Angajat la doua societati comerciale - Drepturi si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Angajat la doua societati comerciale - Drepturi si obligatii

Imi puteti spune care sunt obligatiile (impozite, contributii sociale, fisa fiscala, trebuie sa se declare ceva in plus la Admin financiara etc.) salariatului in cazul in care este semnat un al doilea CIM? Este obligatoriu sa fie cu timp partial acest al doilea CIM? Poate exista si a alta alternativa, conventie civila de ex.?
Cel mai recent răspuns: Lelia Ionescu , Contabil 11:39, 27 August 2009
Al doilea CIM va fi obligatoriu cu timp partial in cazul in care aveti pe primul cu timp intreg de 8h/zi,obligatiile de plata sunt aceleasi ca si la primul contract: contributiile la somaj,sanatate,pensii ,impozit pe salar si declaratiile aferente.Fisa fiscala o depune fiecare angajator o data pe an pentru anul precedent.
Aveti grija sa nu aveti mai mult de 3 CIM in derulare,pt ca contravine legii.Timp total de munca pe zi =12 ore
Ultima modificare: Joi, 27 August 2009
Lelia Ionescu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt retinerile la plata cu ora? MFS MFS Care sunt retinerile la plata cu ora? E un caz mai special-profesorii sunt platiti numai in regim plata cu ora! Noi oprim numai sanatate si impozit(marea ... (vezi toată discuția)
Alternativa salariala optima pentru asoc . propr cornelusha cornelusha Buna seara , spuneti-mi va rog , cum e mai bine pentru A.P. sa fie incadrati :adminul. presul si cenzorul ? Cu contract indiv. de munca,contract de mandat sau ... (vezi toată discuția)
Contributii retinute la presedintele unei asociatii de proprietari giv giv Buna ziua! Datorita faptului ca nu am gasit un raspun exact care sa ma lamureasca 100% stimati colegi va supun atentiei urmatoarea problema: Avem un ... (vezi toată discuția)