avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua. Iata problema mea. Pe data de 07.03.2015 o firma de recuperari creante, printr-un BEJ, a depus la judecatorie, o cerere de incuviintare silita pentru un contract de imprumut cu nr. 10339/28.10.2015. Solutia data a fost urmatoarea:
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată cererea de încuviinţare executare silită formulată de B.E.J............, a titlului executoriu reprezentat de contractul de credit nr. 10339/28.10.2015, privind pe creditoarea ........... IFN SA şi pe debitorul......... Cu drept de apel pentru creditor în termen de 15 zile de la comunicare. Dată în cameră de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, azi, 16.03.2016.
Document: Încheiere - de executare silită 715/2016 16.03.2016.
Toate bune numai ca pe data de 17.10.2016 pe portaljust.ro gasesc alt dosar de incuviintare executare silita cu o cerere formulata de acelasi IFN, acelasi BEJ, acelasi numar de contract de credit din aceeasi data. Au trecut exact 7 luni!....Ce pot face? Mentionez ca BEJ si Judecatoria se afla in aceeasi localitate, dar de la 15 zile pana la 7 luni e ceva. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 13:59, 29 Noiembrie 2016
Este posibil sa fi renuntat la prima cerere (primul dosar de executare) si au introdus o noua cerere de executare (al doilea dosar de executare).
Din ce cauza le-a respins judecatoria cererea de incuviintare executare silita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc-executare silita Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu In decembrie 2011 am imprumutat de la Provident 700 RON, am tot achitat cca. 300-350, in 2012 nu am mai putut plati fiindca suma nu mai scadea. Am fost ... (vezi toată discuția)
Dezinvestire - am citit definitia dar nu inteleg in cazul de mai jos deleboda deleboda Buna seara! Am un credit nerambursat la o banca, astazi cautam ceva pe portalul judecatoriei si am gasit doua dosare deschise de un ... (vezi toată discuția)
Executare silita eos ksi AllyMagd AllyMagd buna ziua. s-a primit acasa o instiintare de la un executor judecatoresc de executare silita mobiliara pentru o suma de 20000 provenind dintr-un credit bancar ... (vezi toată discuția)