avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie, probleme
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie, probleme

Buna ziua,
doresc sa ma intorc la locul de munca inainte cu 60 de zile ca fiica mea sa implineasca doi ani. Prin urmare, am optat pentru CCC pe durata de 2 ani. Intrebarea mea este - Voi primi stimulentul de insertie pana la varsta de doi ani a copilului, sau pana la 3 ani?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:01, 29 Noiembrie 2016
Am depus cererea.am cerut si un numar de inregistrare pe care l-am si primit.
In cerere ati mentionat si data revenirii ?
Da, am mentionat si data la care as vrea sa revin.
Atunci la data respectiva , va prezentati la munca.
buna seara,
Revin cu noi informatii si in acelasi timp sa va cer niste sfaturi. M-am intors la lucru cu data de 21 noiembrie. nu am primit inca adeverinta de reincepere a activitatii pentru a o putea depune in vederea primirii stimulentului.in acelasi timp colega de la personal m-a informat si faptul ca salariul de reincadrare va fi cel din momentul in care am intrat in CIC. Este legal acest lucru? Am mai primit si informatia ca in ianuarie 2017 vor desfiinta postul meu si ca mi se va propune un post pe banda,in fabrica. Pot face lucrul acesta sefii mei? Ce sanse am eu daca atac in instanta decizia lor? vor invoca motive financiare. anul acesta,la inceputul lunii ianuarie acestia au facut restructurari de posturi si vor invoca si acest fapt.

Alte discuții în legătură

Reintegrare la locul de munca Irina J Irina J Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu lamuriri in ceea ce priveste urmatoarele situatii: 1. Ma aflu in CCC, iar termenul de 2 ani pana la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Cerere de intoarce la serviciul din ccc firma aflata in dizolvare voluntara andreea cristina1234 andreea cristina1234 Buna ziua, in data de 24 mai trebuie sa ma intorc la serviciul din ccc. am facut cerere catre angajator pt a ma intoarce cu 60 de zile mai devreme pana se ... (vezi toată discuția)
Revenirea la munca conceaty conceaty Ce este de făcut ,dacă angajatorul nu vrea sa te mai primească la munca , după terminarea concediului de creștere a copilului? Și îți spune că nu te ... (vezi toată discuția)