avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... europubele
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

europubele

Buna ziua
Asociatia a cumparat pentru recuperarea gunoiului menajer europubele , in ce cheltuiala se repartizeaza ?

Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:05, 21 Octombrie 2016
Cheltuieli gospodaresti. Se repartizeaza pe cota parte indiviza de proprietate.
Multumesc Domnule Adriantot , stiti ce nu inteleg :
- de ce colectarea deseurilor menajere se repartizeaza pe numar persoane si aceste pubele pe c.p.i.? , unde i logica .
Adica un apartament cu 3 camere cu 1 - 2 persoane sa plateasca mai mult decat unul cu doua camere dar cu 4 persoane ? de la cine se colecteaza gunoiul pentru folosirea acestora , de la suprafata apartamentului sau de la persoana ? ma opresc aici cu toate ca mai aveam ceva de comentat , oricum incaodata va multumecs .
Pentru a intelege va dau exemplul in care va instalati un lift pe scara. Cheltuielile pentru instalarea cestui lift se repartizeaza pe cota parte indiviza iar energia electrica necesara functionarii liftului se repartizeaza pe numar de persoane.
Apoi firma de salubritate nu factureaza gunoiul in functie de suprafata utila a apartamentelor ci in functie de numarul persoanelor din asociatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din ce bani cumpar un pres la bloc? Dana Marin Dana Marin Vrem sa cumparam pentru bloc doua presuri, niste borcane de flori, un avizier. Am strans un fond de rulment. NU stiu la ce se foloseste acel fond de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli aplicabile apartamentelor de la parter cristinamariav cristinamariav Buna ziua, Am un apartament la parterul uni bloc de 8 etaje unde in prezent nu sta nimeni. Acest bloc are lift si pentru etajele superioare tronson de ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli pot fi incluse la rubrica "cota indiviza/apartament" nicoleta_85 nicoleta_85 recent m-am mutat cu chirie intr-un bloc. am observat ca intretinerea pentru garsoniera in care m-am mutat este dubla fata de ce plateam pentru apartamentul ... (vezi toată discuția)