avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inchidere hypermarket
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inchidere hypermarket

Buna ziua,
Astazi am fost anuntati ca reteaua de hypermarketuri pentru care lucrez se va inchide de la 1 ianuarie 2017. Si ca angajatii vor fi redistribuiti catre subsidiarele mai mici ale aceluiasi grup. Pot fi obligat ca angajat intr-un judet sa fiu relocat in alt judet? Ce se intampla daca refuz? Daca totusi accept sunt obligati sa imi ofere cazare? Am contract pe perioada nedeterminata si lucrez de 15 ani pe acelasi post.
Ma puteti ajuta cu niste scenarii?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:24, 21 Octombrie 2016
Nu puteti fi obligat sa va duceti in alt judet ...in cazul refuzului, veti fi concediat.

Scenarii ?.... cam greu de postat , intrucat nu putem sa ne substituim in gandirea angajatorului dvs.
Adica pot fi relocat permanent intr-un alt oras? In mod normal ar trebui sa se ofere cazare? In ce conditii se face relocarea conditionata de faptul ca daca nu accepti esti concediat.
Va poate reloca intr-un alt judet .... in privinta, conditiilor de munca ar trebui sa intrebati angajatorul , deoarece practica este diferita in aceste situatii (unii ofera transport si cazare, altii ofera partial sau deloc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadrul legal relocare Mika05 Mika05 Compania la care lucrez a decis sa ma relocheze la biroul de vanzari din Bucuresti, pe perioada nedeterminata. Vreau sa stiu exact ce trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Desfiintare punct de lucru caesar2102 caesar2102 Buna ziua, Am fost anuntat acum cateva zile ca punctul de lucru unde activez s-ar putea desfiinta, firma mare fiind la Bucuresti. Au mai fost desfiintate si ... (vezi toată discuția)
Firma de paza a pierdut obiectivul barbu.laura10 barbu.laura10 Doream sa va adresez si eu o intrebare:Tatal meu lucreaza la o firma de paza cu contract de munca pe perioada nedeterminata,sediul firmei este in Bucuresti,iar ... (vezi toată discuția)