avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Date identificare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Date identificare teren

Fiindu-mi necesare, cum aş putea afla datele de identificare ale unui teren agricol, adică nr. tarla, parcelă...deţinut în proprietate de o persoană.
Deci cunosc numele proprietarului şi localitatea unde se află terenul şi doresc să aflu celelalte date, eu nefiind în relatii amiabile cu proprietarul.
Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 11:36, 27 Octombrie 2016
nu prea puteti legal, daca nu e intabulat; dar daca dovediti interes, puteti face o adresa la primarie sau va puteti duce la functionarul responsabil si sa-l rugati frumos sa va dea niste informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)
Plan parcelar: cum aflu adresa unui proprietar de tarla? marietka marietka CUI MA ADRESEZ SA POT AFLA ADRESA PROPRIETARILOR DINTR-O TARLA,DINTR-O LOCALITATE RURALA.VREAU SA STIU IN CE MASURA ESTE LEGAL SA CUNOSC PROPRIETARII,SA LE POT ... (vezi toată discuția)
Cadastru floarealba floarealba Ce este de facut in situatia in care terenul meua fost vandut?! M-am tezit cu un contract de vanzare cumparare pe trenul meu respectiv aceeasi ... (vezi toată discuția)