buna ziua,vreau sa va pun si eu o intrebare!.Pana la data de 31.03.2016 am lucrat intr-o societate care a dat faliment.de la 01.04.2016 m-am angajat la o societate . pe la mijlocul lunii aprilie m-am dus la casa de pensii sa-mi faca o simulare pentru iesirea la pensie.Surpriza a venit cand m-a anuntat ca ma incadrez pentru limita de varsta beneficiind de grupa a doua.drept pentru care mi-a luat toate actele si mi-a spus sa astept.pe la sfarsitu lunii iunie mi-a venit decizia de pensie.eu lucrez incontinuare la societatea la care m-am angajat de la 01.04.Cand am fost la casa de pensii sa-mi vireZe banii in cont am intrebat-o pe doamna de acolo ce fac acum cu decizia? trebuie sa anunt la servici? mi-a raspuns ca nu este cazul sa anunt.lucru care l-am si facut.=D>acum 2 zile a venit doamna de la personal sa ma anunte ca la 01.02.2017 trebuie sa ies la pensie!#-o. sa ma duc sa depun dosarul de pensionare pentru ca conform varstei la 60 de ani si 6 luni ies la pensie.!eu pe moment nu am stiut ce sa-i raspuns si m-am blocat..Ce ma sfatuiti sa fac si cum sa remedies greseala pe care am facut-o?:frantic:
multumesc anticipat!
zi buna:frantic:
Sfat
TAXFIN ACCOUNTING SRL
am un salariat pe care vreau sa-l trimit in somaj, beneficiind de 12 luni. Acest salariat se poate pensiona anul viitor prin luna iunie-iulie. Cum este mai ... (vezi toată discuția)