avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensionare

buna ziua,vreau sa va pun si eu o intrebare!.Pana la data de 31.03.2016 am lucrat intr-o societate care a dat faliment.de la 01.04.2016 m-am angajat la o societate . pe la mijlocul lunii aprilie m-am dus la casa de pensii sa-mi faca o simulare pentru iesirea la pensie.Surpriza a venit cand m-a anuntat ca ma incadrez pentru limita de varsta beneficiind de grupa a doua.drept pentru care mi-a luat toate actele si mi-a spus sa astept.pe la sfarsitu lunii iunie mi-a venit decizia de pensie.eu lucrez incontinuare la societatea la care m-am angajat de la 01.04.Cand am fost la casa de pensii sa-mi vireZe banii in cont am intrebat-o pe doamna de acolo ce fac acum cu decizia? trebuie sa anunt la servici? mi-a raspuns ca nu este cazul sa anunt.lucru care l-am si facut.=D>acum 2 zile a venit doamna de la personal sa ma anunte ca la 01.02.2017 trebuie sa ies la pensie!#-o. sa ma duc sa depun dosarul de pensionare pentru ca conform varstei la 60 de ani si 6 luni ies la pensie.!eu pe moment nu am stiut ce sa-i raspuns si m-am blocat..Ce ma sfatuiti sa fac si cum sa remedies greseala pe care am facut-o?:frantic:
multumesc anticipat!
zi buna:frantic:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 21 Octombrie 2016
Va duceti la personal si le comunicati decizia de pensionare, dupa care lamuriti situatia raportului dvs de munca
usor de zis....or sa zica de ce nu I-am anuntat pana acum?
merci!
zi buna
Alta solutie legala nu aveti ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de pensie daca poate fi anulata? rodicagafincu rodicagafincu Am facut o cerere si am dus actele pentru o simulare de pensie,(am 61 ani si 42 lucrati),dar mi s-a emis o decizie de pensie. Nu am fost informata ce cosecinte ... (vezi toată discuția)
Simulare pensii terezakarl terezakarl Am o intrebare:persoana resurse umane spune ca ar fi posibila o simulare dosar la casa de pensii? Stie cineva de asta? Va rog as dori un raspuns.mersi (vezi toată discuția)
Sfat TAXFIN ACCOUNTING SRL TAXFIN ACCOUNTING SRL am un salariat pe care vreau sa-l trimit in somaj, beneficiind de 12 luni. Acest salariat se poate pensiona anul viitor prin luna iunie-iulie. Cum este mai ... (vezi toată discuția)