avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... revizuire motive
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

revizuire motive

La partaj fosta nevasta a cerut sa achit 1/2 dintr-un credit luat de ea personal inainte de casatorie.In actiune a mintit ca, creditul s-a luat in timpul casatoriei.S-a constatat ca a mintit si totusi instanta m-a obligat sa-i achit 1/2 din rate. E motiv de revizuire? Unde se incadreaza ,cand o parte cere bunuri mintind ca sunt luate in timpul casatoriei cand de fapt au fost luate inainte de casatorie?

Alte discuții în legătură

Divort; raspundere credit marinav marinav Va multumesc pentru raspuns. As mai avea niste intrebari. Daca eu am un credit pe numele meu, cum se procedeaza in urma divortului, poate fi obligat si sotul ... (vezi toată discuția)
Divort -partaj luana ciosu luana ciosu Stie cineva cum are loc partajul in cazul unui divort dintr-un cetatean roman si unul de origine olandeza ? Si in cazul unui credit imobiliar luat inainte de ... (vezi toată discuția)
Cum se platesc ratele dupa depunerea actiunii de divort cristimondialu63 cristimondialu63 Buna seara. Am o intrebare : am depus actele de divort, iar primul termen este abia in toamna. Am 2 credite de nevoi personale luate in timpul casatoriei pe ... (vezi toată discuția)