avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nelamurire indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nelamurire indemnizatie crestere copil

Buna ziua am o nelamurire in legatura cu calcularea indemnizatiei pe perioada de natalitate. Sotia pe fluturas are urmatoarele: salar tarifar(1675), salar realizat (1599), premii/regularizari (377), venit brut(2069), venit net(1728) si salar net(1450). Dupa care din ele se calculeaza suma concediului si a indemnizatiei? #-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 23 Octombrie 2016
Din salariul net vi se calculeaza indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre concediu de maternitate si ccc suciugeorgeta suciugeorgeta Am o salariata care a ramas insarcinata si as dori sa stiu ce lege trebuie sa citesc referitoare la concediu pre si post natal,cuantum indemnizatie si tot ce ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal Miky_83 Miky_83 Buna ziua. Sunt o viitoare mamica (data aproximativa nastere 2 iulie 2013). As dori sa stiu daca cele 126 de zile pre/post natal sunt calendaristice; daca ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu net Medu Medu BUNA DIMINEATA! LA UN SALARIU BRUT DE 1450 LEI DIN CARE SE RETINE LUNAR O GARANTIE DE 10%(din brut)CAT REPREZINTA SALARIUL NET? IMI PUTETI SPUNE CUM SE ... (vezi toată discuția)