avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar OTP, plata rata din prima luna
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar OTP, plata rata din prima luna

Buna ziua. Am urmatoarea situatie: in data de 19.10.2016 am semnat un credit ipotecar la OTP. In cererea de credit am ales scadenta data de 20 a fiecarei luni. Fara sa-mi dau seama si fara sa fiu atentionata de catre ofiterul bancar, prima scadenta a fost data de 20.10.2016. Problema mea este ca la numai o zi dupa semnarea creditului, banca ma obliga sa platesc o rata pentru o luna intreaga si nu proportional cu nr de zile dintre data semnarii contractului si data primei scadente...e ok asa? Pt ca eu consider ca e un abuz din partea bancii....practic platesc anticipat o rata ...

Alte discuții în legătură

Banca ia penalizare pentru ca tot ea incaseaza rata mai taziu - e legal? ovidiugrig ovidiugrig Am un credit ipotecar la OTP Bank cu plata ratei lunare in data de 26 a lunii. In luna decembrie a anului trecut am fost informat de functionarul de la banca ... (vezi toată discuția)
De ce platim intai dobanda la credite ?! Alecsx83 Alecsx83 Buna ziua, Am dat un search pe google cu exact titlul acestui subiect si pe prima pagina nu am primit niciun raspuns relevant...nu cred ca nu si-a mai pus ... (vezi toată discuția)
Bancile vand creante la firme de recuperare viorica pirleteanu viorica pirleteanu buna ziua,as vrea sa ma ajutati cu un sfat bun.Am doua credite unul ipotecar si celalalt de nevoi personale.Nu am mai platit creditul de nevoi personale in ... (vezi toată discuția)