avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Trecere autoturism de pe PFA la persoana fizica
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Trecere autoturism de pe PFA la persoana fizica

Bunar ziua. PFA a fost dizolvat in 2013. In 2014 , 2015 si 2016 am primit somatii de plata a impozitului auto. L-am platit . Doresc sa schimb proprietarul auto din PFA in pf. Cum pot proceda. Multumesc
Cel mai recent răspuns: cris_nedelcovici , utilizator 15:36, 22 Octombrie 2016
In baza actelor de radiere a PFA, inregistrati si inmatriculati masina pe persoana fizica. De ce n-ati facut-o in 2013?
=D>Multumesc pentru raspuns.
Nu am facut acest lucru deoarece fiica mea (de ea este vorba) a plecat in strainatate. Abia acum a revenit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari despre suspendare pfa danlup danlup Buna ziua, Situatia e in felul urmator: In iulie 2014 mi-am luat prin leasing o masina pe pfa pe o perioada de 2 ani. De la suspendarea pfa-ului sunt ... (vezi toată discuția)
Vânzare autoturism de la pfa la persoană fizică Melba22 Melba22 Vânzare autoturism de la PFA la persoană fizică Am un PFA (taxi) , doresc să închid PFA-ul, iar mașina să o trec de pe PFA pe persoană fizică, să ... (vezi toată discuția)
Autoturism achizitionat pe pfi, radiat deja, si transfer pe pf Moshulika Moshulika Autoturism achizitionat pe PFI (medic), PFI ce a fost suspedat, ulterior inchis Buna ziua, Sotia a avut incepand cu anul 2013 un PFI, fiind medic. Au ... (vezi toată discuția)