Va rog sa-mi spuneti daca este legala urmatoarea speta intalnita intr-o societate bugetara, sa-i spunem " unitatea X" ;
Angajat al unitatea X un muncitor calificat 1 - Elecrician, cu spor de vechime 25% (30 de ani de munca in meseria de electrician ) , cu program de 8 ore/ zi, 5 zile pe saptamana, 168 ore pe luna platit salariu maxim pentru aceasta incadrare, vechime si program.
Angajatul electrician respectiv, urmeaza in particular un curs de fochist si obtine o diploma in acest sens.
Cu voia angajatului respectiv, angajatorul ii diminueaza incadrarea si salariul de electrician la jumatate de norma, adica muncitor calificat 1 - Elecrician, cu spor de vechime 25% (30 de ani de munca in meseria de electrician ) , cu program de 4 ore/ zi, 5 zile pe saptamana, 84 ore pe luna platit salariu maxim pentru aceasta incadrare, vechime si program.
Acelasi electrician, in urma unui "examen" este incadrat la aceiasi unitate X cu al doilea CIM si ca fochist. Cu toate ca respectivul nu are nici macar o ora vechime lucrata ca fochist, a fost incadrat tot ca ca muncitor calificat 1- fochist ( calificare maxima) si beneficiaza si in aceasta meserie de fochist de sporul de vechime de 25% pentru cei 30 de ani lucrati (ca electrician). Programul de lucru ca fochist este de de 8 ore/ zi, 5 zile pe saptamana, 168/luna. Este legal ca persoana respectiva sa beneficieze de plata sporului de vechime de 25% si pentru meseria de fochist, atata timp cat nu a mai lucrat deloc pana acum in aceasta meserie ? Este legala toata situatia aratata mai sus ?
Salarizare
todordorel
Va rog sa imi explicati detaliat,cu lege si articol ,ce drepturi salariale am in urmatoarele conditii: urmez un curs de calificare in meseria de ... (vezi toată discuția)