avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune prin dezbatere notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune prin dezbatere notariala

Buna seara!Va rog sa -mi spuneti daca se mai plateste taxa de timbru juridic pentru deschiderea succesiunii si daca este obligatoriu intabularea bunurilor dupa ce se emite certificatul de mostenitor.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 03:35, 23 Octombrie 2016
Daca succesiunea se rezolva la notar ce legatura are taxa judiciara? Veti plati taxele notariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt documentele necesare pentru deschiderea unei succesiuni si ce taxe trebuie platite? Olivia Dumitriu Olivia Dumitriu Buna ziua, In urma decesului mamei, in urma cu 2 luni jumatate, urmeaza sa ma prezint la masa succesorala impreuna cu fratele meu. As vrea sa stiu, in ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru intr-o mostenire rezolvata prin mediere toppp toppp In cazul in care in urma unei medieri cei 2 mostenitori se inteleg ca unul sa renunte la partea lui contra unei sume de bani, daca se merge cu acordul in ... (vezi toată discuția)
Succesiune darioti darioti Buna seara,am si eu o problema.In urma cu 5 ani socrul meu a decedat,de atunci si pana acum nu s-a efectuat succesiunea.Ca si succesori ai casei sunt soacra ... (vezi toată discuția)