avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate aprobare executare aparat medical ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate aprobare executare aparat medical expirata din vina firmei executante

Unchiul meu a facut o cerere de apobare a unui aparat medical...Firma l-a executat, el a platit o parte. Dupa ce a primit de la casa de asigurari aprobarea si a cerut firmei sa trimita dosarul la casa de asigurari, firma a intarziat si valabilitatea aprobarii a expirat. Ce poate face avand in vedere ca nu este vinovat? Nu stiu ce sa ii spun, el isi vrea banii si nu intelege de ce nu ii poate primi. Care este solutia!
Cel mai recent răspuns: mitzmi , utilizator 22:01, 23 Octombrie 2016
Nu poate prelungi valabilitatea la Casa de asigurari?
Problema ESTE ca .....nu a vrut sa trimita dosarul, pt ca am platit integral ca sa grabim primirea aparatului, dar am sustinut mereu ca vrem banii inapoi cand primim aprobarea. Cred ca trebuie sa ii dam in judecata, dar ei sunt plini de bani, de aceea se poarta asa! legea nu specifica ca este obligatoriu sa se obtina intai aprobarea si apoi sa comandam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rabla neeligibila din graba si insuficienta informare, la comanda ... borcea_Z17 borcea_Z17 Rabla neeligibila Din graba si insuficienta informare, la comanda unei masini noi, am ajuns in situatia sa dam bani pe o masina rabla care s-a dovedit ... (vezi toată discuția)
Instiintare din partea unei societi de asigurari Silviu79 Silviu79 Buna seara. Scriu pentru prima data pe acest forum si va rog sa-mi dati un sfat intr-o problema. In anul 2006, unchiul meu (sofer la un SC) a acrosat o masina ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare casa nefinalizata f_monica f_monica Am cumparat o casa semifinisata in 2008 pt care am platit pana acum 60% din suma. Termenul de predare al casei era 31 ianuarie 2009 pe care l-am prelungit prin ... (vezi toată discuția)