avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetarea contractului de munca in caz de deces al ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetarea contractului de munca in caz de deces al patronului

cum se produce incetarea CIM daca dededeaza patronii?
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 19:18, 27 August 2009
Nu inceteaza CIM in acest caz, pentru ca nu este o cauza legala de incetare.
Pur si simplu acesta exista atata vreme cat persoana juridica, respectiv angajatorul, exista si nu s-a manifestat in acest sens.
pai daca patronii au murit, io unde mai muncesc?
cine imi da de munca?
cine ma plateste?
cum sa ramana asa contractul?
n-ar putea fi vorba de urmatoarea solutie: decesul patronilor duce la dizolvarea societatii (legea 31/1990) iar posturile nu se desfiinteaza conform 65 (1) din Codul muncii?
Ultima modificare: Joi, 27 August 2009
bobo24, utilizator
Este posibil ca persoana juridica sa existe si dupa moartea asociatilor, daca partile sociale se transmit succesorilor acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea contractului de inchiriere in cazul decesului proprietarului AndreeaTMA AndreeaTMA Buna ziua, Am aceasta nelamurire...ce se intampla cu contractul de inchiriere in cazul decesului proprietarului? Contractul in discutie e incheiat in 2007 ... (vezi toată discuția)
Incetare cim - dizolvare firma Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Cu ce art incetez cim-rile ptr 3 salariati? S-a depus acte ptr radiere firma prin dizolvare.Actul de radiere inca nu a iesit, dat eu trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim conform art 65 codul muncii dana81 dana81 Buna ziua. Daca se restructureaza un post conform art 65 din Codul muncii care este procedura? Angajatului i se ofera imediat un alt post sau se desfiinteaza ... (vezi toată discuția)