Am fost aseara la o casa de pariuri pentru a juca un bilet, era ora 21:50, programul cu publicul fiind pana la ora 22:00, iar lucratoarea a refuzat sa-mi bage biletul. I-am explicat ca asta este datoria ei, insa a refuzat, spunadu-mi ca pot sa o si reclam pentru ca pe ea nu o da Superbet afara. Mentionez ca nu este prima oara cand individa are un comportament ciudat.
Ce este de facut in astfel de cazuri, in afara de a ma duce eu la alta agentie ? Joc la agentia asta cu ani inainte sa fie ea angajata, este langa blocul in care locuiesc si nu mi se pare normal ca din cauza unui astfel de specimen sa fiu obligat sa joc in alta parte. Imi vine greu sa trec cu vederea comportamentul ei din cauza ca este si grasa, si urata si are o figura plina de suficienta si greata, incat parca imi poarta si ghinion.
Daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat.
Multumesc.
Ma intereseaza din punct de vedere al protectiei consumatorului. Stiu ca nu este functionar public, insa banuiesc ca trebuie sa existe si in cazul lor o obligatie de a-si indeplini indatoririle. Mai ales ca nu am facut parte din gastile de cocalari care se formeaza in jurul acestor agentii si isi petrec timpul in ele, nu am injurat, cum mai fac unii, iar lucratoarele trebuie sa le suporte nesimtirea. Eu joc constant de 15 ani, vin, joc biletele si plec. Trebuie sa am si eu o protetie in fata unor astfel de specimene care tocmai ele sunt integrate si au combinatii cu cei din gastile amintite.
Am fost pacalita
Ralucaroman
Buna ziua, lucrez de 1 luna jumatate la o sala de pariuri sportive. Un client fidel care era obisnuit dinainte sa ma angajez eu, ma pacalit cu 10384 lei. ... (vezi toată discuția)
Abuz fara bun simt
sicorn
Buna seara,Am si eu o intrebare,mai precis o nelamurire.
Acum 2 ani de zile firma de pariuri sportive STANLEYBET mi-a folosit, prin angajatii ei cnp-ul si ... (vezi toată discuția)