avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident rutier, victima imi cere bani!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident rutier, victima imi cere bani!

In data de 21 octombrie 2016 am avut un accident rutier. A fost vina mea, am intrat intr-un autoturism care circula regulamentar. Eu aveam indicator: "cedeaza trecerea". A fost chemata ambulanta care i-a dus la urgenta pe cei 3 pasageri din cealalta masina. Dupa 2-3 ore i-a externat pe toti 3. (sotul conducea autovehiculul, in spate stateau sotia lui si un alt pasager!). Ieri m-am intalnit la politie cu soferul si i-am propus sa-i dau sotiei lui suma de 1000 de ron. A fosst de acord. Astazi la ora 17 m-a sunat si mi-a spus ca sotia lui nu este de acord cu suma de 1000 de ron si ca doreste 2000 de ron. Mi-a spus ca daca nu ii dau un raspuns favorabil in 2-3 ore, atunci sotia lui se va duce la Urgenta si maine va face o plangere penala impotriva mea! Ce ma sfatuiti sa fac?! Va rog sa ma ajutati.....
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 15:16, 26 Octombrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Flaviu81 a scris:

"
La ce se refera expresia "data avizării daunei" ?!


La data la care aduceti la cunotinta asiguratorului, prin completarea unui formular, ca ati avut o dauna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier iulianad2 iulianad2 Buna ziua, La inceputul lunii August fiica mea ( pieton fiind ) a fost accidentata pe trecerea de pietoni, soferul depasind pe contrasens tranvaiul in ... (vezi toată discuția)
Indrumare referitoare la accident pietonal nandor09 nandor09 Buna ziua, Prietena mea a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni (semafor galben intermitent) Ea a fost in spital timp de 2 saptamani si o sa mai ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca (obligatii asigurator) ovidiu59 ovidiu59 In urma unui accident fara victime autoutilitara mea a suferit avarii ce presupun, din discutiile avute cu asiguratorul daune totale. In procedul verbal ... (vezi toată discuția)