avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Refuz expert de a efectua un obiectiv al expertizei
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Refuz expert de a efectua un obiectiv al expertizei

Am un dosar pentru revendicare cu granituire, Expertul a venit si nu a facut "trasarea limitei dintre cele doua proprietati". Dupa trei luni ne spune, telefonic, ca o sa depuna expertiza fara granituire si sa fac eu contestatie in instanta. Si de la comunicarea asta nu mai raspunde la telefon si la adresa sa aflata la 50 km de adresa mea nu raspunde nimeni, Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: emiliana , utilizator 20:27, 24 Octombrie 2016
Va trebuie sa asteptati ca expertul sa depuna raportul de expertiza la dosarul cauzei, sa cititi raportul si dupa caz, sa intocmiti observatii scrise la raportul de expertiza.
Dupa parerea mea, trasarea limitei (in teren) dintre cele doua proprietati nu este de competenta expertului. Expertul poate stabili coordonatele celor doua proprietati, dar aceasta operatie poate fi facuta dupa mentiunile din cartea funciara, in urma unei hotarari definitive a instantei, de catre primarie - compartimentul rol agricol.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza judiciara topografica efectuata în "sistem de coordonate particular, special adoptat"!!! Annett Annett Într-un.proces de granituire, expertul judiciar a depus o \"minune de expertiza\", iar calculul coordonatelor tuturor punctelor ridicate din teren s-a făcut ... (vezi toată discuția)
Expertiza topografica zuzumama zuzumama Am un proces de granituire si ne-a fost desemnat de instanta un expert.A atasat la expertiza si un plan de cadastrare la scara de 1:1000.Intrebarea mea este : ... (vezi toată discuția)
Refacere expertiza topo zuzumama zuzumama Buna ziua.Am nelamuriri cu referire la o expertiza topo.Cind s-au facut masuratorile nu s-a tinut cont de cadastrul intravilan care este la granita nordica a ... (vezi toată discuția)