avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... clauza contractuala de executie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

clauza contractuala de executie

în ce măsura este legala stipularea articolului de mai jos într-un contract de prestări servicii
"Executantul poate începe lucrările la cererea expresă a beneficiarului( ordin de începere) și fără îndeplinirea obligațiilor prevăzute la Art. 6, însă în acest caz sancțiunile aplicate de către organismele abilitate pentru nerespectarea acestor obligații, vor fi suportate de către beneficiar, chiar dacă aceste sancțiuni sunt aplicate executantului."
evident Art.6 face referire la
OBLIGAȚIILE BENEFICIARULUI
6.2 – să obțină toate aprobările legale necesare executării lucrărilor și sa predea o copie după aceste acte executantului inclusiv avizul de la Romgaz, Electrica, Romtelecom și Administrația Națională ,,Apele Române. Orice abatere de la lege în această privință cade în sarcina beneficiarului, în acest sens executantul fiind absolvit de orice vină;

mulțumesc mult

Alte discuții în legătură

Procese verbale de constatare incheiate in fals MikePD MikePD Buna seara, cu o chestiune destul de atipica va deranjez facand mentiunea ca am cautat de mi-au iesit ochii inclusiv prin tratatele de drept penal de ... (vezi toată discuția)
Garantia acordata lucrarii andr33apn andr33apn Buna ziua, Exista un cadru legal (o lege, o ordonanta) care reglementeaza garantia minima care trebuie impusa unei lucrari : constructii linii electrice ma ... (vezi toată discuția)
Legea 17/2016 pentru modificarea si completarea legii 230/2007 Alexsimi Alexsimi Buna dimineata , Întrebare ; În Legea 17/2016 se face referire la amenzile care pot fi primite de pana la 3000 lei dar nu spune clar cine plateste amenda ... (vezi toată discuția)