avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... vechime in munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

vechime in munca

In anii 80 am lucrat la magazinul muzica ,dupa care am plecat in Suedia si am devenit cetatean suedez .
Anul acesta am iesit la pensie in Suedia si as vrea sa stiu daca pot primi pensie si din Romania pentru anii (10ani ) pe care i-am muncit aici .
Cartea de munca de atunci nu o mai am si din cate am inteles arhiva de personal a fost distrusa la revolutie .
Mai pot sa gasesc undeva arhiva de atunci sa imi pot recupera vechimea ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:21, 26 Octombrie 2016
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/content/art...
Puteti incerca, sa depuneti cerere la firma care a preluat activitatea magazinului sau la Arhivele nationale sector ?!, in cazul ca informatia cu distrugerea arhivei poate fi eronata.
In cel mai rau caz veti primi confirmare scrisa ca arhiva s-a distrus si nu veti putea beneficia de pensie pentru cei 10 ani lucrati in tara.
ciausu domnica a scris:

In anii 80 am lucrat la magazinul muzica ,....
Mai pot sa gasesc undeva arhiva de atunci sa imi pot recupera vechimea ?

Luati legatura cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România,intrucat Magazinul Muzica a fost infiintat de catre UCMR.

Date de contact:
Calea Victoriei 141, Bucureşti
Tel:+40-21-317.79.66 (secretariat)
Fax:+40-21-305.79.97
E-mail: ucmr.office@gmail.com , biblioteca.ucmr@gmail.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile de autor pentru opere de creatie intelectuala Paraianu Adrian Paraianu Adrian Buna ziua As dori foarte mult sa cunosc cum as putea sa rezolv o situatie foarte neplacuta. Pe scurt este vorba despre o formatie de muzica pop rock cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor loremaria loremaria Stiti cumva trebuie facute ceva demersuri pentru a putea pune muzica intr-un magazin (radio sau cd-uri)? Exista vreo taxa pe care trebuie sa o platim? ... (vezi toată discuția)
Muzica in discoteca sau pe cd erich erich Buna, Nu stiu exact cum sa intreb, dar incep asa: in germania exista Organizatia GEMA. Aceasta organizatie apara Artisti, casele de Discururi, Scriitorul ... (vezi toată discuția)