avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara, copil exmatriculat la facultate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara, copil exmatriculat la facultate

Buna ziua, fata mea are 22 de ani, primul an de facultate l-a terminat, in al doilea an a terminat doar primul semestru, al doilea semestru l-a abandonat! Anul urmator din nou s-a inscris la facultate, a terminat primul semestru iar in al doilea semestru a fost exmatriculata! Pensia alimentara eu i-am trimis neintrerupt! Ce trebuie sa fac? La locul de munca imi spune ca imi trebuie un act prin care sa fie intrerupta pensia alimentara! Ea nu mi-a trimis anul acesta nici o adeverinta de la nici o facultate!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:26, 24 Octombrie 2016
Buna ziua,
Va trebui sa formulati o cerere in instanta prin care sa solicitati sa se sisteze obligativitatea achitarii pensiei alimentare pentru motivele aratate.
Solicitati de la data introducerii.
Daca este la facultate aduce adeverinta deaca nu ... asta etse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistare pensie de intretinere adela01 adela01 Buna ziua Va rog sa ma lamuriti intr-o problema pe care o am. Un angajat al firmei plateste pensie de intretinere copilului major, care a terminat liceul anul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara mat69 mat69 fiiul meu in varsta de 21 ani a facut plangere penala la politie pentru neplata pensiei alimentare di 1994 pana martie 2012. In ianuarie acestui an m-a dat in ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie??? Mihaela Hornea Mihaela Hornea Majora IA formuleaza plangere penala impotriva tatalui sau, pentru ca nu i-a platit pensia de intretinere fixata de instanta, motivand ca este studenta la ... (vezi toată discuția)