avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CAS deconteaza nasterea in mediu privat?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CAS deconteaza nasterea in mediu privat?

Buna ! Va rog sa ma ajutati in privinta urmatoarei probleme.urmeaza sa nasc in luna decembrie la o clinica privata in Arad si nu stiu cum as putea recupera o parte din bani pe care CAS am inteles ca ii deconteaza in cadrul nasterii chiar daca aceasta decurge la clinica privata. Ce acte sunt necesare? Nu stiu unde si la cine sa apelez...nimeni nu te ajuta mai ales cand e vb sa iti dea ceva.va multumesc

Alte discuții în legătură

Cjas deconteaza partial nasterile la privat? droni droni Buna ziua in luna iulie urmeaza sa nasc la o clinica privata, iar cjas nu deconteaza partial acesta cheltuiala? Astept raspuns va multumesc (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli achitate la nastere in clinica privata de catre casa nationala de asigurari de sanatate macauctin macauctin Medicul ginecolog care a supravegheat sarcina sotiei mele (finalizata cu cezariana) nu opereaza in spitalul de stat si nici conditiile din spitalul de stat nu ... (vezi toată discuția)
Probeme intr- o clinica/maternitate privata !!! mixandra mixandra Se spune ca la pomul laudat sa nu te duci cu sacul, cam asa se pot descrie problemele pe care prietena mea le-a avut atunci cand a ales sa nasca intr-o clinica ... (vezi toată discuția)