avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CJAS deconteaza partial nasterile la privat?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CJAS deconteaza partial nasterile la privat?

Buna ziua in luna iulie urmeaza sa nasc la o clinica privata, iar cjas nu deconteaza partial acesta cheltuiala?
Astept raspuns va multumesc
Daca nu are contract cu acea clinica normal ca nu deconteaza.
Totul este legat de existenta contractului dintre clinica respectiva si CJAS.
Clinica la care nasc are contract cu casa de asigurari de sanatate. Ce demersuri trebuie sa fac la CAS pentru a putea recupera o parte din banii dati ptr nastere? Si cand, inainte sau dupa nastere?
Un raspuns cert il veti obtine de la CJAS.Sunteti sigura ca acea clinica are contract cu Casa si ce anume este suportat de Casa? Poate Casa suporta doar niste investigatii, analize, cel mai bine aflati si daca nasterea este suportata de catre Casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuieli achitate la nastere in clinica privata de catre casa nationala de asigurari de sanatate macauctin macauctin Medicul ginecolog care a supravegheat sarcina sotiei mele (finalizata cu cezariana) nu opereaza in spitalul de stat si nici conditiile din spitalul de stat nu ... (vezi toată discuția)
Card de sănătate european Gavrila 1 Gavrila 1 Am fost în concediu în Bulgaria și în ultima zi m am înecat cu o bucata de carne și cei de la recepția hotelului au sunat la salvare. Au venit cei de ... (vezi toată discuția)
Proteza in urma accidentului de munca ? filipf16 filipf16 in 25 februarie 2012 am fost victima unui accident de munca cu vatamare corporala ,in urma investigatilor medicale rezulta faptul ca am nevoie de proteza ... (vezi toată discuția)