avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratia 394-tipul persoanei care o intocmeste
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratia 394-tipul persoanei care o intocmeste

Buna ziua

Va rog sa ma lamuriti din experienta Dvs ce treceti la "persoana care a intocmit declaratia " ? Numele si cnp-ul persoanei fizice care efectiv intocmeste declaratia in calitate de contabil angajat al firmei de contabilitate sau numele persoanei si cui-ul societatii de contabilitate ? Am cunostinte din diverse societati de contabilitate care trec numele administratorului cu CNP , este corect asa?
Astept parerile Dvs.:frantic:
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:56, 25 Octombrie 2016
Dupa parerea mea, correct este sa se treaca la intocmit, numele si CNP-ul persoanei care a intocmit efectiv declaratia. Conducatorul firmei poate semna, eventual, la verificat sau aprobat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate intocmi o factura fiscala? kalikali kalikali Buna ziua! Am niste nelamuriri : cine poate intocmi o factura fiscala? neaaparat un angajat al firmei emitente? pentru ce este nevoie de cnp in completarea ... (vezi toată discuția)
Cine semneaza si raspunde de declaratiile intocmite de contabil? ismi3ismi ismi3ismi Am intreprindere individuala din luna august 2011,neplatitor de TVA. Contabilul pe care il am ,spune ca declaratiile se semneaza doar de catre ... (vezi toată discuția)
Date factura CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 1.intr-o factura, daca nu exista contract este obligatoriu a se trece data scadenta? 2. este obligatoriu persoana care intocmeste factura sa treaca datele de ... (vezi toată discuția)