avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Timbru de Mediu Castigat !
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Timbru de Mediu Castigat !

Buna ziua,
Am primit Decizia Curtii de Apel,prin care s-a dispus restituirea Timbrului de mediu actualizat cu dobanda fiscala si cheltuieli de judecata.
Ce trebuie sa fac pentru a primi banii,concret ?
Exista o varianta in care sa-i primesc pe toti odata ? (Nu in 5 ani...)
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 14:32, 28 Octombrie 2016
nu ne puneti si noua motivarea ? :worthy:
Buna ziua,

Din pacate nu exista alta posibilitate. Banii castigati in instanta pentru recuperarea taxei de mediu se restituie in baza unei cereri adresata DGRFP (la care se ataseaza hotararea legalizata), iar plata se esaloneaza pe 5 ani.
Totusi,sunt sigur,ca am citit undeva ca se pot lua si integral.Si,era pagina unui avocat,sau ceva de genul...
Voi cauta si voi vedea ce este.
Si eu stiam ca tot in 5 ani se vor restitui. Insa,instanta nu mentioneaza asa ceva. Iar,alta prevedere "legala" mi se pare discutabila.

[ link extern ]

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2016
gigelas, utilizator
:offtopic:

Prin amabilitatea utilizatorului @gigelas, hotararea e postat la documente utile.
Multumim!

@gigelas, puneti in executare hotararea
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2016
gi-jane2, moderator
Cu siguranta !
Dar,voi da in judecata Fiscul,pentru a-mi da suma integrala,nu in rate.
Se pare ca exista baza legala,dar nu a utilizat-o nimeni pana acum.
Hotararea CJUE,in acest sens,are forta juridica majora,fata de orice ordonanta interna (majoritatea facute "pe genunchi").
Nu mi se pare corect,ca omul de rand sa fie obligat sa dea toti banii deodata,iar acest "stat de drept" sa-si emita legi pentru a ocoli legea penala (Nerespectarea unei hotarari judecatoresti).
Asa ca,o sa incerc !

Alte discuții în legătură

Taxa mediu - se esaloneaza si cheltuielile de judecata pe 5 ani? kartago kartago Buna ziua, Am inteles ca se recupereaza taxa de mediu esalont de 5 ani + dobanda fiscala. Eu am castigat in instanta si recuperarea cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de recuperat pdn38 pdn38 Am castigat in instant recuperarea taxei auto. Care sunt urmatorii pasi si ce taxe, acte imi sunt necesare in continuare. (vezi toată discuția)