avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Decizie de angajare a raspunderii solidare !
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Decizie de angajare a raspunderii solidare !

Buna ziua,
Eu am figurat ca si administrator la o societate( nu mai sunt in acte de mai bine de 1 si 6 luni).In perioada in care am fost srl-ul a acumulat datorii foarte mari (4 mld).Am primit de adm financiara sect 3 bucuresti o decizie de angajare a raspunderii solidare in vederea recuperarii prejudiciului.
Intrebare - pot iesi de sub aceasta decizie de raspundere solidara atata timp cat pot demonstra cu acte ca nu m-am ocupat eu de societate? Am procuri date catre unul dintre asociati care s-a ocupat tot timpul , inclusiv a fost angajat cu carte de munca ca si administrator al societatii. Preluarea societatii tot persoana respectiva a facut-o , acum dansa este adminstrator.

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns !

multumesc, lucia

Alte discuții în legătură

Reaspundere asociat in srl geee geee Am fost asociat unic si adm intr-un srl pana in octombrie 2009, cand 98.85% din partile sociale le-am cesionat unei persoane ( care este momentan ... (vezi toată discuția)
Raspundere patrimoniala in urma datoriilor la stat Scortzishor Scortzishor Buna ziua, sunt asociat si administrator la un SRL, alaturi de inca o persoana cu aceleasi calitati (asociat si administrator). De cativa ani ne-am cerat ... (vezi toată discuția)
Contestatie catre adfp toamna2011 toamna2011 Buna ziua! Am primit o decizie pentru atragerea raspunderii solidare conf. art.27, 28 din OG 92/2003, emisa de Administratia Finan Publice,insa nu s-a deschis ... (vezi toată discuția)