avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate titlu firma
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

titlu firma

Buna ziua si bine v-am gasit,

Am nevoie de un sfat legat de un nume pentru o firma. Intentionez sa deschid o afacere pe internet pe segmentul asigurarilor.
Sunt in dilema in ceea ce priveste numele acestei firme. Daca ma puteti ajuta cu o sugestie as fi extrem de incantata!

Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Appache70 , utilizator 13:36, 25 Octombrie 2016
Puteti alege orice denumire de societate doriti. Dvs. sunteti cea mai in masura sa gasiti un nume de societate. Denumirea poate fi compusa din mai multe cuvinte; nu este necesar sa fie cuvinte in lb romana. Puteti face un brain storming, ganditi-va la cuvinte cheie legate de activitatea societatii. Totodata denumirea poate sa difere de brand.
Multumesc frumos! Sunt incantata de rapiditatea cu care primesc raspunsuri!!!! Excelent mod de comunicare!!!!
Ultima modificare: Marți, 25 Octombrie 2016
Appache70, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume firma Clau9311 Clau9311 Buna. Urmează să îmi deschid un salon de infrumusetare si am ramas in până de idei la numele societății comerciale! Am nevoie de idei si totodata sa ... (vezi toată discuția)
Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic ... Marian991 Marian991 Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic o sa le denumesc \"bursa transport\" am inregistrat aplicatia la orda (oficiul roman pentru ... (vezi toată discuția)
Conþinut firmã vmoney vmoney Bună tuturor! Imi puteţi spune ce trebuie să conţină firma societăţii. După cum îmi amintesc pe firmă trebuie trecut obligatoriu denumirea ... (vezi toată discuția)