avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Nume firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Nume firma

Buna. Urmează să îmi deschid un salon de infrumusetare si am ramas in până de idei la numele societății comerciale! Am nevoie de idei si
totodata sa stiu cum pot sa verific dacă sunt luate înainte să încep demersurile. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:08, 2 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti verifica pe portalul onrc si totodata va puteti rezerva o denumire. Legat de denumire, este cel mai bine sa gasiti dvs. un nume de firma. Numele de firma poate fi diferit de numele de brand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu firma Appache70 Appache70 Buna ziua si bine v-am gasit, Am nevoie de un sfat legat de un nume pentru o firma. Intentionez sa deschid o afacere pe internet pe segmentul asigurarilor. ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma alina27 alina27 am un apartament in Unirii,la etajul 2 al unui bloc cu 5 etaje si vreau sa-mi deschid ,sa-i zicem asa si oscilez intre un centru de infrumusetare si o agentie ... (vezi toată discuția)
Refuz rezervare denumire firma onrc LuchianSeb LuchianSeb Buna seara. Ce se poate face impotriva refuzului nejustificat de rezervare denumire firma emis de ONRC ? Mentionez ca mi-a fost respinsa deja de doua ori ... (vezi toată discuția)