avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune / schimbare nume defunct
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune / schimbare nume defunct

Buna Ziua,
Suntem intr-un proces de iesire din indiviziune cu o problema legata de schimbare numelui defunctului. Instanta cere martori (!) desi am dus adeverinta de la primarie. Ce trebuie sa facem?!

Alte discuții în legătură

Urgent!!!!cum pot sa fac rost de copia certificatului de deces!!!! nicole852107 nicole852107 buna seara,am o problema destul de mare!!am nevoie de copia certificatului de deces al unchiului si nu stiu cum pot sa fac rost de ea...vreau sa facem iesirea ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune teren alin277 alin277 Suntem 6 frati(mostenitori de un teren) din care 3 sunt trecuti pe adeverinta de mostenire din 90\'. Pentru cererea de iesire din indiviziune se poate face ... (vezi toată discuția)
Prenume diferite pe acte ale aceleasi persoane ionescualecu ionescualecu buna ziua, avem un proces pe rol si vrem sa facem o tranzactie. una din parate apare in buletin cu prenumele Mariea iar in TP apare cu prenumele de Maria. la ... (vezi toată discuția)